maanantai 24. lokakuuta 2016

Juustomaitopannaria!

pannukakku pannari juustomaito
Pannari uunia valloittamassa - melkoinen rötkäle!

Meillä kävi eilen vieraita. Täällä "maalla" kun asutaan, niin pannu saa olla vähän väliä kuumana, kun lukuisat ystävät pk-seudulta käyvät kylässä - ja mikäs sen mukavampaa! :-)

Aluksi syötiin avokin tekemää Quiche Lorrainea (siis Kinkkupiirakka suomeksi) ja vihersalaattia kera ranskalaisen omenasidun. Maistui hyvälle, kuten aina. Voin laittaa reseptin jakoon joku päivä. Jälkkäri oli mun heiniä, ja tein tietenkin pannaria!

Saadaan onneksemme appivanhempien kautta usein laadukasta juustomaitoa (tai ternimaitoa, miten sitä haluaa tituleerata), ja mikäs sen parempaa kuin aitoon juustomaitoon tehty pannukakku! Ja Katja, tässä pyytämäsi pannariohje ;)



Juustomaitopannari 

1 l juustomaitoa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
n. 6 dl vehnäjauhoja

Vatkaa juustomaidon sekaan suola, sokeri & vehnäjauhot. 


Anna turvota vartti ja kaada seos leivinpaperilla vuoratulle "syvälle" uunipellille. 

Kypsennä pannaria 225 asteessa n. 25 min. NAM!

Jos teet pannarin tavalliseen maitoon, niin heitä tuonne taikinaan muutama muna & loraus (½ dl, eli n. 50 g) sulaa voita, niin saat hyvän taikinan.

pannari pannukakku omenahillo omena-aitovaniljahillo
Pannaria Omena-vaniljahillon kera.

Lopussa kiitos seisoo. Nautittiin pannaria omatekemien omenahillojen kera! Seuraava postaus voikin olla tuon tekemäni Omena-vaniljahillon ohje työvaiheineen, on nimittäin Todella hyvää hilloa, jota aion tehdä vielä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herkulliset Suklaaraitacookiet

SUKLAARAITACOOKIET 25 kpl 200 g voita 2 dl fariinisokeria 2 dl sokeria 2 kananmunaa 1 tl vaniljasokeria 5 dl vehnäjauhoja 1 tl...